dr_marjan ghajar - مشاوره نی نی سوال رفتن به مطلب

dr_marjan ghajar

★پزشک
  • تعداد ارسال ها

    1,195
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

  • روز های برد

    23

آخرین بار برد dr_marjan ghajar در 29 آذر

dr_marjan ghajar یکی از رکورد داران بیشترین تعداد پسند مطالب است!

اعتبار در سایت

78 Excellent

درباره dr_marjan ghajar

  • درجه
    عضو پیشرفته
  • تاریخ تولد 18 شهریور 1395

اطلاعات عمومی

  • درباره ما
    مطب ۱ :میدان ونک. خیابان ۱۴ گاندی. پلاک ۱۱. طبقه ۲. تلفن ۸۸۸۸۶۷۰۰

    مطب۲: شهر ری.دولت آباد .فلکه سوم. خیابان علیزاده. تلفن۳۳۷۶۵۳۵۰

    دوشنبه عصرها ویزیت در کلینیک بیمارستان عرفان. ۵ تا ۸
    تلفن عرفان ۲۳۰۲۱۰۰۰
  1. نیاز به انجام سونو دقیق از نظر مقدار دقیق فولنس و حجم مایع آمنیوتیک هست و مشاوره با متخصص اطفال. معمولا اگر همه چیز طبیعی باشد و فولنس مختصر باشد مشکلی نخواهد بود.
  2. همانطور که درجواب قبلی هم گفتم. دبل جی هیچ ضرری برای مادر و جنین ندارد. هیچ کدام از مشکلاتی که گفتید را ایجاد نمی کند! زایمان میتواند طبیعی باشد. در طب مدرن عقیده ای به طب سنتی نداریم و مصرف این مواد جایی ندارد.اگر گیاهی واقعا خاصیت معتبر و شناخته شده ای داشته باشد به شکل دارو تهیه میشود.
  3. گزارش نرمال است، جای نگرانی نیست.
  4. این قرصها به علت دوز بالای هورمون وعوارض زیاد(شامل عوارض جبران ناپذیر عروقی)اصلا توصیه نمیشه.شما نیازبه استفاده از یک روش جلوگیری دارید نه اینکه مکررا قرص فوریتی مصرف کنید‌.
  5. ما معمولا به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد. کلا ما انتظار داریم که بعد از به تاخیر افتادن پریود، تست بتا عدد حدود 100 را نشان بدهد و در این زمان معمولا با بی بی چک هم که چک کنند جواب مثبت است. اما در مورد خانم هایی که قاعدگی های منظمی ندارند ممکن است بعد از تاخیر در پریود آزمایش بدهند و نتیجه منفی باشد اما چند روز بعد که مجددا تست می دهند پاسخ مثبت است.
  6. نیاز به معاینه نزد ارتوپد دارید. بدون معاینه نمی توان راهنمایی کرد.
  7. وقتی تست خون منفی است شما باردار نیستید. الان دقیقا سوال شما معلوم نیست.اگر علائم گوارشی مشکل شماست،(شامل ویار و تهوع و نفخ و یبوست)اینها الزاما نشانه باداری نیست و به متخصص داخلی مراجعه کنید. اگر علائم ادراری داریدبه متخصص ارولوژیست مراجعه کنید. علت شروع این همه دارو را هم برای بارداری متوجه نشدم؟! بهتر است یک مشاوره با متخصص زنان داشته باشید.
  8. آزاد شدن تخمک به سایز بزرگ یا کوچک فولیکول ربطی ندارد.فولیکول غالب میتواند بین۱۴ تا ۲۲ میلی متر باشد و بعد از حداکثر ترشح LH در یک سیکل طبیعی و یاتزریقHCG دریک سیکل مصنوعی آزاد میشود.حدود ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد.
  9. زوج سالم تا ۱ سال ممکن است طول بکشد تا باردار شوند.و کاملا طبیعی است.
  10. تشخیص تنبلی تخمدان معیارهایی دارد که شامل پریودهای بی نظم، موهای زائد و سونو دال بر کیستهای ریز میباشد.صرف اینکه فردی فقط چند بار کیست داشته این تشخیص مطرح نمیشود.به فرض اینکه شما بقیه علائم را هم داشته باشید،اولین اقدام برای بارداری شروع دارو نیست.بلکه تغییر سبک زندگی شامل ورزش ورژیم، و حداقل ۶ تا ۷ ماه فرصت دادن به بارداری طبیعی است.به خصوص که سن شما بسیار کم است و عجله در درمان اصلا لازم نیست.
  11. نیاز به مراجعه به متخصص دارید. از علت نازایی و شروع کلومیفن و اینکه وضعیت معاینه،آزمایش هورمونی و سونو شما چطور بوده اطلاعی نداریم که بتوان نظر داد. اگر وقتی کلومیفن شروع کردید پریود شما مثل همیشه نبوده احتمال بارداری هم هست.
  12. لغاتی که میپرسید تخصصی هستند و بحث اطلاعات عمومی مطرح نیست! در این موارد باید به گفته پزشک که جواب خوب است اکتفا کنید. و یا حتما باید اطلاعات تخصصی پزشکی داشته باشید تا بتوانیدخودتان تست را تفسیر کنید. توضیح کلمه متاپلازی نیاز به توضیح کامل بافت شناسی سرویکس دارد که در اینجا مقدور نیست. التهاب هم یعنی تغییرات سلولی با افزایش گلبولهای سفید و معنی عفونت نمیدهد. پولیپ ارتباطی به اینها ندارد و آن هم بسته به نظر پزشک گاهی کار خاصی لازم ندارد و گاهی جراحی لازم دارد.
  13. روشهای ساده شامل رژیم غذایی و تعیین زمان تخمک گذاری حدود ۷۰ درصد موثرند. و قطعی نیستند. اسم دارو که همسرتان مصرف می کند، چیست؟
  14. بیشترین احتمال بارداری موفق با نزدیکی هفته ای دوبار هست.تا اسپرم بهترین کمیت و کیفیت را داشته باشد و محیط واژن هم بهتر باشد.
  15. در مورد تغذیه همانطور که بارها گفته شده ، در کنار تعیین زمان تخمک گذاری حداکثر ۷۰ درصد در جنسیت نقش دارد و قطعی نیست.برای غذاها لیست بلند بالایی وجود دارد که باید با مشاوره حضوری از متخصص بپرسید‌. دوقلویی ارثی ،اگر در خانواده مادری مواردی وجود داشته باشد احتمال آن هست.اما در کل بارداری دوقلو پرخطر محسوب میشود و شانس سقط، زایمان زودرس، دیابت و فشارخون بارداری در آن بیشتر است.
×
logo-samandehi